THE VEGAN FOODBAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 508 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Vegan Foodbar. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 19:38 Bezorging duurde lang, stond ruim 25 min op ‘kan aangebeld worden’. Dat was jammer. Het eten was echter super! Was nog warm, smaakvol, je merkt niet dat het volledig plantaardig is. Echt heel goed. Bestel sowieso nog een keer!
27 mei 2024 om 17:12 Geweldig eten zoals altijd !
26 mei 2024 om 16:48 The food quality is shit! Dry and hard buns, hard potatoes, everything is cold when it’s arrived after 1 hours 45 minutes. Never again!
19 mei 2024 om 22:13 Patat was oud en gewoon opnieuw gebakken, helemaal doordrenkt in vies vet, en die vegan kipnuggets ook. Die zogenaamde burger was matig, en dat zwarte broodje was kurkdroog. Een hoop sla, en jammere presentatie. Da's de eerste en laatste keer.
19 mei 2024 om 7:01 Heerlijk gegeten
9 mei 2024 om 23:39 Goede service en een eigenaar met integriteit
1 mei 2024 om 23:49 Was te lang. Kapsalon was te pittig. Biryani was heel lekker. Alleen te lang gewacht
30 apr 2024 om 19:49 Doner kapsalon genomen, altijd heerlijk, maar wat pittig maar als opmerking erbij gezet of het iets minder pittig kon en jawel.. daar hielden ze rekening mee. Ontzettennd lekker gegeten!
20 apr 2024 om 20:13 Heerlijk zoals altijd!!
19 apr 2024 om 19:59 Ik bestel heel vaak en ben algemeen echt te spreken over de kapsalon maar dit keer zaten er echt veel te veel aangebakken patatjes in. Helaas kan ik ook geen emailadres geven om de feedback door te geven want dan had ik de review hier niet geplaatst.
8 mrt 2024 om 19:36 Sorry voor mijn foutje! De Bestelling 2 kapsalon en een biryani is helemaal goed gekomen en lekker! Dank aan de bezorger!
7 mrt 2024 om 22:49 Snel bezorgd, eten top zoals altijd.